Friday, October 29, 2010

M, M och M

Meditation
Malta och
Melissa Horn

Fredag och helgen står och väntar. Vad kommer denna Halloween att föra med sig? Detta spektakel av fester. Har dåliga erfarenheter av Halloween så i år gör jag något annat. Jag åker till Malta :o)

Så, tänkte packa väskan. Checka in, ladda ipoden med Melissa Horn, dra till Malta och Meditera lite. Skönt. Hoppas det går vägen nu.

Wednesday, October 27, 2010

Förnuft vs känsla?

Vad ska man låta styra mest? Förnuft eller känsla? Hjärta eller hjärna? Går det att kombinera?

Mitt liv har varit väldigt händelsefullt de senaste månaderna. Kanske lite mer än jag kan hantera fullt ut? Eller det kanske finns ytterligare en växel att lägga i? :)

Har en resa framför mig, både en fysisk resa och en personlig resa. Det fysiska handlar om Malta på söndag. Åka eller inte åka? Det var meningen att jag skulle åka tillsammans med en annan men som läget ligger nu så står jag i valet och kvalet om jag ska åka själv. Hmmm... kan vara skönt med lite lugn o ro, meditation, läsa lite böcker, dricka lite vin och äta gott. Men ensam? Kan man det?

Får nog ta tag i det här... eller så sover jag på saken.

Over and out

Monday, October 25, 2010

ta tag i?

Jo, idag tog jag tag i mycket.

Jag gick upp efter femte snoozningen
Jag åkte till jobbet
Jag tog tag i ett par elever
Jag tog tag i disken när jag kom hem (som jag skulle ha tagit tag i igår)
Jag tog tag i godispåsen... och nu mår jag illa


Sunday, October 24, 2010

Bättre sent än aldrig

Undrar hur många gånger man säger till sig själv "nu ska jag ta tag i det här", vad det nu kan tänkas vara. Själv tror jag att jag säger det flera gånger i veckan. Det kan handla om att städa, tvätta, sortera foton, laga mat, skriva blogg och så vidare...

I vilket fall som helst tänkte jag göra ett nytt försök till att börja skriva blogg igen. Jag har ju trots allt gjort ngt som jag sa att jag aldrig skulle göra. Flytta till Sthlm och jobba där. Jopp, här är jag nu. Och jag lever än :)

Och vet du vad, nu ska jag ta tag i det här och gå och diska :-)