Monday, March 28, 2011

SPA

Gud vilken underbar helg!

Spahelg i Sunne med allt vad det innebar. Meditation, yoga, god mat, bubbelpool, bastu, simturer, öl och mysigt sällskap. Vad jag inte hade räknat med att kylskåpet Linda skulle få träningsvärk av yogan. Det var ju asjobbigt ju. Men kul!


Life is good!

Wednesday, March 23, 2011

Neeeeeeeeeeej

Anna, Alexander, Fredde, Mickan och till och med Ove. Kom tillbaka! Allt är förlåtet. Söndagarna kommer inte bli desamma längre. Kommer man att överleva?

Monday, March 21, 2011

Bra liv!

Livet flyter på ganska fint just nu. Dagarna spenderas på jobbet, kvällarna med vänner och helgerna är fullbokade. Är så glad över att ha så bra kollegor, vänner, nya bekantskaper, hund och familj. Tack!

Var på en utställning på Etnografiska i helgen, Vodou. Shit vad coolt, spännande men samtidigt lite obehagligt att gå o titta på dessa docker och symboler med speglar här och var för att tillkalla Lwa, andarna. Mörkt och mystiskt :)

Söndagen gick i meditationens tecken. Sju timmar mindfulness. Var ganska avslappnad när jag kom hem och väldigt glad över att jag nu börjar kunna "kontrollera" mina tankar och få ordning på andningen. Kul att känna att det börjar ge med sig nu så där 5 månader senare med nästan daglig övning.

Positiva mössan är på och tänkte låta den sitta ett tag :)

Sunday, March 06, 2011

Blir det inget ligg nu eller?

Nej, jag tror att musslan slöt sig faktiskt.

You just gotta love solsidan och Skäringer :)

Har god lust att se hennes show på söndag här i Sthlm men det blir lite tight om tid. Hennes andra föreställningar i Örebro och Västerås är slutsålda. Shit, hon måste vara bra. Dyngkåt och hur helig som helst.

En veckas lov sprang iväg. Imorgon är det måndag igen. Tror dock att det var längesedan jag hade så kul på ett lov och hann med så mkt som jag gjorde den här gången. Rest land och rike runt. Nya kontakter, gamla kontakter och framtida kontakter?

Ibland kanske man inte ska tänka så mycket? Många säger åt mig att inte analysera sönder allt. Låt det bara hända. Om du mår bra av det så kör på. Visst, jag gör det :)

Thursday, March 03, 2011

Linda flyttar in

Jag känner mig som Carina Berg för tillfället. Åker runt med min väska och sover på soffor lite här och var. Tar min väska och åker vidare sen.

Trevligt med sportlov, nya bekantskaper, gamla vänner, familj och fest. Mycket som händer i livet men inget som inte klarar sig om man har sin väska med sig. Och visakortet. :)

Nu ska jag passa på att njuta av de sista dagarna av lovet. På måndag sätter allvaret igång igen.