Wednesday, June 29, 2011

Vi bor på landet...

... och snart vi fann det
Vi behövde lite solsken. Och vi fick det :)

Välbehövlig vila i de värmländska skogarna. Njuter fullt ut. Jag, Tyzon och en klarblå himmel på dagarna. Jag, Tyzon, mor, far och härliga sommarkvällar. Life is good!

Jag har nog kommit fram till att jag mycket väl skulle kunna tänka mig hus på sommaren och lägenhet på vintern. Ett litet sådant där fint sommarhus där Tyzon kunde springa fritt medan jag påtade i rabatterna eller låg i hängmattan. Näe, vänta nu... det där blev för mycket sommar med Ernst och det vill vi inte. Vi börjar om. En sommarstuga nära vattnet där sommaren kan spenderars. Det räcker så. Jo, visst kan man ha en hängmatta, en grill, trådlöst internet, en pool, trevliga grannar, myggfritt, en liten båt men... Ett litet kyffe någonstans skulle funka det oxå :)

Just i dagsläget är det inte helt fel att vara i barndomshemmet och slappa.

På fredag blir det mys i Skottvångs Grufva och Niklas Hjulström, aka Cue. Nostalgi!

Skulle kunna vara en önskedröm... :)

Thursday, June 23, 2011

Sommarlov

Ja, då har dagen D kommit. Den dag jag väntat på länge. Sommarlov, välkommen.

Satt på Mosebacke igår kväll och intog en och annan alkoholhaltig dryck. Det blev ju en fin kväll. Konstigt nog så stängde uteserveringen klockan 22. Klagomål från grannar så allt skulle vara tyst efter 22. Om man bosätter sig i centrala Stockholm, vid Mosebacke som funnits länge, borde man då inte acceptera och förstå att Mosebacke besökt ganska frekvent under sommarhalvåret? Jag förstår absolut att man inte ska ha uppträdanden och hög musik på vardagskvällarna men hallå, att sitta ute och prata? Vad är skillnaden till att man sitter på sin balkong och pratar?

Midsommar imorgon. Inte bestämt vad och vart jag ska åka. Flera timmar kvar ju och varför ge sig ut i trafiken nu? :)

Monday, June 20, 2011

What are words?

What are words if you really dont mean them?

True love! Jag får rysningar när jag lyssnar och ser på videon.

Sunday, June 19, 2011

Jodå

Har klarat av veckan som gick med resa till Gotland, resa till Italien och slutligen resan hem. På sätt och vis är det skönt att det är måndag imorgon. Tre dagar kvar till det efterlängtade sommarlovet.

Möter sommarlovet med skräckblandad förtjusning. För första gången sedan 1990 ska jag inte jobba något under sommaren. Dessutom är jag inte i en relation vilket jag inte heller kommer ihåg när det inträffade senast. För det tredje har jag absolut ingenting inplanerat, inte en enda timme, minut, sekund. Skönt? Spännande? Läskigt? Avslappnande? Ja, jag vet inte...

Som en vän sa... det kanske är bättre att ta tag i problemen än att fly in i andras och andra problem? Ska verkligen göra det nu. Ta tag i mitt liv, mina tankar, mina känslor. Om det går. Kanske är mission impossible?


Monday, June 06, 2011

Galet!

Kontrasternas kväll skulle man kunna säga...

- Bilfärd på ett par timmar från Örebro
- Svida om för att gå på Kungliga Dramaten
- Se på Romeo och Julia
- Gå på engelsk pub och dricka pints av öl
- Avsluta med att gå på rock-klubb
- Lyssna på death metal... typ
- Dansa runt till "what shall we do with the drunken sailor"

En minst sagt annorlunda kväll men ack så rolig och minnesvärd.